Sweet Surrender lanceert volgende week op Oculus Quest, pc VR

Veelbelovende roguelike VR-shooter, Sweet Surrender, arriveert volgende week op Oculus Quest en pc VR-headsets.

De game landt op 30 september. Ontwikkelaar Salmi Games heeft zojuist het nieuws bevestigd. Sweet Surrender krijgt een volledige lancering op de Oculus Quest-winkel evenals aankomst op de Rift en Steam-winkels voor pc. Er is een nieuwe trailer voor de game hieronder.

Releasedatum Sweet Surrender onthuld

Sweet Surrender werd eerder dit jaar aangekondigd en trok onze aandacht met zijn cartoonachtige visuele stijl en behendige gevechten. Het spel gooit spelers in een mysterieuze toren vol dodelijke robots. Elke keer dat je doodgaat, pak je nieuwe runs van de omgeving en verzamel je verschillende buit, zoals nieuwe wapens en upgrades.

De gevechten zijn ondertussen snel met soepele voortbeweging en actieve functies zoals kabelbanen en een grapple hook. Hoewel de game niet in Early Access wordt uitgebracht (Facebook staat geen pre-releasetitels toe in de Oculus Quest-winkel), benadrukt Salmi dat het in de loop van de tijd meerdere gratis updates voor Sweet Surrender zal leveren.

Begin de zomer hebben we de demo voor Sweet Surrender uitgeprobeerd. De beperkte build vertelde ons niet of de game echt zijn haken in ons kon krijgen, maar we merkten wel op dat het alle ingrediënten leek te hebben voor een goede roguelike shooter.

“Ik ben er nog niet van overtuigd dat Sweet Surrender de retro-beheersing van Compound kan onttronen,” zeiden we, “maar de game heeft zijn eigen veelbelovende upgrade-pad en een pakkende visuele stijl die suggereert dat de twee op zijn minst kunnen genieten van een vreedzaam samenleven .”

Of dat het geval is, horen we volgende week.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart