Fusion Review – Verf brak? Repareer het niet

In Fusion wordt onze hoofdrolspeler opgeroepen voor Rain City’s Rainbow Reactor, die verantwoordelijk is voor de stroomvoorziening van het lokale district. Nu je excentrieke familielid Alfred Luzian von Hoffenhasselbrock nergens te bekennen is, laat hij een video achter waarin hij je om hulp vraagt ​​om de Rainbow Reactor uit het verval te brengen. Je wordt vergezeld door Dottie, een robotcompagnon met ongefilterde minachting voor de mensheid na de ondergang van de fabriek, die optreedt als je nogal botte gids.

We reizen tussen verschillende fabrieksvloeren en ons doel is om deze slapende reactoren opnieuw te activeren en deze faciliteit met vrij verkeer te verkennen. Tussen het doorbreken van dozen, het vinden van oude lonten die rondslingeren en het opruimen van gemorste verf met een borstel, onderhoud gaat verder dan alleen het omdraaien van aan / uit-schakelaars en bijpassende kleuren. Gewapend met een gereedschapsset voor het opruimen van nieuwe sectoren, zijn sommige verspreid over deze fabriek, terwijl andere worden verkregen uit de cadeauwinkel van Rainbow Reactor, maar daar kom ik later op terug.

Helaas is de stertoevoeging van Fusion misschien wel het zwakste element, omdat verkenning als een slog voelde. Het doorkruisen van deze reactor is vrij traag, zonder snelle reis- of sprintopties, en fabriekstaken voelden simplistisch aan. Toen er herhaaldelijk hiaten waren tussen het herstellen van reactoren die werden gevuld door verf weg te borstelen of de druk om kleppen te verven, voelde het meer als een karwei. Er is een leuk idee om het uitgangspunt van Rainbow Reactor uit te breiden, maar aangezien Fusion geen echte urgentie heeft, heb je veel geduld nodig.

Dat gezegd hebbende, vindt Fusion verlossing zodra je reactoren begint aan te zetten, die na voltooiing afzonderlijke fasen in arcade-modus ontgrendelt. Met behulp van bewegingscontrollers om paintballs te pakken, is ons doel om drie van dezelfde kleur bij elkaar te zoeken om een ​​reactie te creëren en ze op een raster te gooien. Elke reactor heeft reactiequota ingesteld om het te wissen, waardoor een scorevermenigvuldiger wordt opgebouwd, en als je vier tot vijf ballen tegelijk hebt, verdient dat een hogere score. Als je een schot mist, krijg je een strike. Geen stakingen meer? Tijd om opnieuw te beginnen.

Naarmate je vordert, begint Fusion uit eigen beweging willekeurige paintballs in het raster te gooien, en je hebt geen keuze in de gekozen kleur, dus je moet snel zijn. Aanvankelijk is je kleurenpalet beperkt tot cyaan, geel en magenta, maar als je verder komt, kun je kleuren mengen door twee paintballs tegen elkaar te duwen, net zoals in het echte leven. Door bijvoorbeeld cyaan/gele paintballs te mengen, kunnen spelers groen of magenta/geel voor rood maken.

Het is een creatieve manier om deze formule door elkaar te halen en sterkere reacties krijgen was vermakelijk, maar het beoordelen van je worp is niet altijd gemakkelijk. Omdat u het gewicht van uw object niet kunt voelen, kan het berekenen van de kracht van een schot lastig en anders zijn Schijf Ninja – een spel waarbij je frisbees gooit – je kunt schoten niet in een specifieke richting vergrendelen. Het is echter niet allemaal slecht, want de cadeauwinkel van Rainbow Reactor beschikt over gameplay-modifiers om je te helpen, zoals extra slagen of vangers om te voorkomen dat verfballen op de grond vallen.

Als quota lastig/gemakkelijk te bereiken blijken te zijn, kunnen spelers ze met 50% aanpassen door middel van gemakkelijke en moeilijke moeilijkheden, afhankelijk van de uitdaging die je zoekt. Zodra dat quotum eindelijk is bereikt, scoort Fusion je inspanningen, waarbij punten worden afgetrokken als er nog veel paintballs zijn, maar een bonus wordt toegekend voor het hebben van meerdere aanvallen over. Evenzo voegt het achterlaten van minder dan 6 paintballs op het raster nog meer bonuspunten toe. Door voor elke reactor ook online leaderboards toe te voegen, biedt Fusion een behoorlijke herspeelbaarheid voor jagers met een hoge score.

Rainbow Reactor: Fusion Review – Comfort

Rainbow Reactor: Fusion biedt twee vormen van beweging, soepele beweging van de stick en teleportatie. Er is een camera die snel kan worden gedraaid waarmee je de rotatiehoek kunt aanpassen, een zittende modus voor extra comfort, naast de voorkeuren van links- en rechtshandige controllers.

Aanvankelijk voelde ik me een beetje misselijk terwijl ik rondliep terwijl de voortbeweging was ingeschakeld, hoewel teleportatie dat hielp verlichten. Gelukkig heeft Tunermaxx voor een spel dat gebaseerd is op kleuren, ook een kleurenblindmodus (Opmerking voor jou, Jamie: zo wordt het in het spel gespeld, niet in Brits-Engels) opgenomen voor een betere toegankelijkheid.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart