Een van de beste puzzelgames van Quest heeft zojuist 30 nieuwe niveaus gekregen – Road to VR

Kubisme (2020) is altijd een van de best beoordeelde games op Quest, en het heeft net een hoop nieuwe puzzels gekregen in een gratis update die vandaag naar alle ondersteunde headsets komt.

Genaamd ‘Volume 2’, de gratis update brengt 30 nieuwe puzzels naar het spel, markeren het eenjarig jubileum van de release in september 2020. Dit, zegt de maker Thomas Van Bouwel, brengt “verschillende uren aan nieuwe ruimtelijke redeneerpuzzels voor fans om door te spelen.”

Als je nog niet eerder hebt gespeeld, Kubisme profileert zichzelf als een bedrieglijk eenvoudig VR-puzzelspel waarin je steeds complexere vormen uit kleurrijke blokken assembleert. Je moet eerst Volume 2 ontgrendelen nadat je minstens 30 puzzels hebt opgelost in kubisme originele campagne. Bekijk hieronder de update-trailer:

Van Bouwel vertelt ons dat de nieuwe campagne is verdeeld in vijf fasen van zes puzzels, elk met een kleurenpalet. Puzzels worden ook onderstreept door een origineel pianolied dat spelers geleidelijk kunnen ontgrendelen terwijl ze de puzzels oplossen.

kubisme gratis update is nu beschikbaar op Oculus Quest, Oculus Rift en SteamVR headsets, met het hele pakket geprijsd op de normale $ 10.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart