Sociaal VR-platform ‘Stageverse’ wordt gelanceerd met gratis Muse-concert

Bekijk voor een beperkte tijd een show van een van de grootste rockbands ter wereld samen met vrienden in VR.

Sociaal VR-platform Stageverse is officieel gelanceerd op Oculus Quest 2-headsets en ontwikkelaar Stage, Inc. viert de gelegenheid met een boeiend VR-concert van de GRAMMY Award-winnende Engelse rockband Muse.

“Muse: Enter The Simulation”, dat nu voor een beperkte tijd begint, bevat een ongesneden uitvoering van 2 uur, oorspronkelijk opgenomen in juli 2019 in het Wanda Stadium in Madrid, Spanje. De ervaring bevat 16 gezichtspunten om van de show te genieten, die elk zijn vastgelegd in meeslepende 3D 360-graden. Je kunt zelfs met de band op het podium meedoen voor een werkelijk unieke concertervaring. Er is ook een panoramisch uitzicht met backstage.

“Simulatietheorie ging altijd over het creëren van ervaringen die de menselijke rol in programmeren en technologie opnieuw definiëren”, zegt Muse-frontman en mede-oprichter Matt Bellamy in een officiële release. “We kunnen niet wachten tot onze fans zich echt kunnen onderdompelen in onze Simulation Theory-wereld en volledig kunnen profiteren van alles wat de Stageverse-ervaring te bieden heeft.”

Naast de 360-graden beelden, bevat de ervaring ook een aantal andere meeslepende elementen. Dit omvat speciale AR- en 3D-effecten. Niet alleen dat, maar je kunt ook chatten met andere leden van het publiek en een handvol interactief speelgoed gebruiken. In samenwerking met Muse en het luxe modehuis Balmain Paris bevat de app verschillende virtuele outfits om uit te kiezen, waaronder de jas die Matt Bellamy draagt.

“Zoals ik het afgelopen decennium vaak heb herhaald, zijn mijn Balmain-team en ik vastbesloten om altijd grenzen te verleggen, terwijl we zoeken naar nieuwe en boeiende manieren om te communiceren met een steeds groter wordend publiek”, voegt Balmain Creative Director, Olivier Rousteing toe. . “De samenwerking met Muse en Stageverse helpt ons om precies dat te doen – terwijl we ook de langdurige samenwerking van dit huis met geweldige uitvoeringen en getalenteerde muzikanten voortzetten.”

Stageverse is nu beschikbaar op de Oculus Quest 2, iOS, en Android 100% gratis. “Muse: Enter The Simulation” zal gedurende een beperkte tijd wekelijks worden uitgevoerd, met een preview-ervaring die on-demand beschikbaar is.

In de toekomst is het bedrijf van plan het platform uit te breiden met extra virtuele locaties, NFT-economie en marktplaats om er maar een paar te noemen.

Afbeelding tegoed: Stage, Inc.

“We zijn gericht op het creëren van een plek waar je digitale identiteit en cultuur kunnen leven en bloeien, en dat begint met een high-fidelity, premium en toegankelijke ervaring”, zegt Stageverse medeoprichter en CEO Tim Ricker. “Als gevolg hiervan trekken we vooruitstrevende partners aan, zoals Muse, Balmain en Shantell Martin, die hun gemeenschappen een verhoogde metaverse ervaring willen bieden.”

“Door vervolgens onze NFT-economie en marktplaats uit te rollen, zullen we het gemeenschapskapitalisme ten volle ontsluiten. Wanneer een klant deelnemer wordt door eigendom van zijn digitale identiteit en goederen, zijn ze gemotiveerd om te investeren en waarde te creëren voor zichzelf en op hun beurt de hele gemeenschap.”

Voor meer informatie bezoek hier.

Feature Image Credit: Stage, Inc.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart