‘Rec Room’ voegt VR-racegame toe

“Rec-rally” is eigenlijk Mario Kart: Double Dash in VR en ik kon niet enthousiaster zijn.

Sociaal VR-platform REC Kamer zit momenteel midden in Opnemen, een driedaags feest met een verscheidenheid aan REC Kamer-themapanelen, evenementen en concerten. Er is ook een virtuele evenementenruimte vol met verschillende kunst, cosplay en meer dan 200 individuele stands om op je gemak door te nemen. Als onderdeel van de festiviteiten van gisteren heeft het team een ​​nieuwe spelmodus onthuld, “Rec Rally”.

Later deze maand beschikbaar op grote VR-headsets en op iOS, Android, PS5 en Xbox Series X, “Rec Rally” introduceert interactieve voertuigen in de game, zodat je het kunt opnemen tegen maximaal vijf andere spelers in snelle PVP-rallyraces in een gloednieuwe racebaanomgeving. Naast de bestuurder kan een tweede speler die tandem rijdt de andere racers hinderen met behulp van verschillende objecten. Het is eigenlijk Mario Kart: Double Dash bij VR.

Dit is niet een of ander fanproject dat is ontwikkeld met behulp van de in-game creator-tools. “Rec Rally” is op maat gemaakt door de REC Kamer team als een officiële toevoeging aan hun steeds groter wordende catalogus van multiplayer-games. Dat gezegd hebbende, heb je toegang tot de buggy’s voor je eigen creaties met behulp van de makerpen. De interactieve voertuigen worden in bèta gelanceerd voordat ze volledig worden uitgebracht.

Afbeelding tegoed: Rec Room

Rec Room’s De spelmodus “Rec Rally” is gratis beschikbaar op 29 september om 10.00 uur PT via Oculus Quest, Oculus Rift, PC VR, PlayStation VR, iOS, Android, PlayStation 5 en Xbox Series X. Zoals het geval is met bestaande REC Kamer games, “Rec Rally” ondersteunt cross-play op alle bovengenoemde platforms.

Rec Con vindt nu plaats tot 26 september. Ga voor meer informatie over de happenings van dit jaar naar hier.

Feature Image Credit: Rec Room Inc.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart