OUTLIER VR-demo toont creatieve VR-gerichte wapens

Joy Way, de indie VR-studio die jongleert met de ontwikkeling van drie unieke VR-games, heeft deze week een demo aangekondigd voor UITLIJDER, een VR-roguelite die onze interesse heeft gewekt met creatieve wapens die duidelijk zijn ontworpen rond VR.

Update (24 september 2021): Ontwikkelaar Joy Way heeft een demo uitgebracht van uitbijter, zogenaamd 1,5 uur aan inhoud voor spelers om een ​​idee te krijgen van de interessante FPS-gameplay van de game. De demo is nu beschikbaar op Steam.

De studio is actief op zoek naar feedback; als je de demo hebt gespeeld en je gedachten wilt delen, bekijk hier het feedbackformulier.

Hoewel de demo naar verluidt drie vaardigheden, vier wapens, vier vijanden, een baas en 13 power-ups bevat, is er nog geen woord over hoe de demo zich verhoudt tot de reikwijdte van de volledige game die later dit jaar wordt gelanceerd.

Het originele artikel, dat de aankondiging van Outlier behandelt, gaat hieronder verder.

Oorspronkelijk artikel (22 juli 2021): Je kent misschien de andere twee titels van Joy Way, STRIDE (beschikbaar in vroege toegang) en TEGEN (komt later dit jaar), die beide hun eigen unieke karakter hebben. Nu werkt de studio, indrukwekkend, aan alweer een derde VR-game die er nog steeds uniek uitziet:UITLIJDER.

Zoals de studio uitlegt, na pas, bouwde het twee prototypes uit om een ​​toekomstig project te verkennen. Een van die prototypes leidde tot het ritmespel Tegen, en de andere, zoals we nu hebben geleerd, is geworden uitbijter. Joy Way beschrijft de game als een procedureel gegenereerde VR FPS-roguelite:

Je bent een kapitein van een van de laatste menselijke arks. Op zoek naar een nieuw thuis voor de mensheid, werd je vaartuig in een zwart gat gezogen. Vanuit je positie voorbij ruimte en tijd ben je getuige van een onbekend ras dat verwoest wat lijkt op een bewoonbaar zonnestelsel. De onbekende fysica van het zwarte gat geeft je mysterieuze krachten en stelt je in staat om in parallelle werelden te bestaan. Leef, sterf en herhaal in je zoektocht om in naam van de mensheid ten minste één van deze werelden te veroveren.

Naast solide ogende beelden, wat is er meteen indrukwekkend aan? uitbijter is de creatieve, VR-gecentreerde wapens die worden getoond in de aankondigingstrailer hierboven.

Eerst zien we een snelvuurpistool dat uiteindelijk oververhit raakt, zoals te zien is aan een kristal in een kleine kooi achter in het kanon. Als het oververhit raakt, vertraagt ​​de vuursnelheid drastisch. Om het wapen sneller af te koelen, kun je de kooi openen en het pistool schudden om het kristal af te koelen.

Een ander interessant wapen dat we zien is een pistoolachtig pistool dat, in plaats van kogels te schieten, stukken van zichzelf afschiet. Het herladen lijkt te gebeuren met een ‘trekkend’ gebaar, waarbij de stukken van het pistool uit de omgeving worden opgeroepen en weer worden vastgemaakt om opnieuw te worden afgevuurd.

Naast handwapens, uitbijter trailer toont ook enkele magische krachten die je on-the-fly kunt verwisselen door modules aan de achterkant van je handschoenen aan te sluiten. In de trailer zien we zowel een werpbare vuurbal als een soort force-push. De studio plaagt dat je dergelijke vaardigheden kunt combineren om nog meer te doen:

De combinatie van power-ups en vaardigheidsmodifiers zorgt voor verschillende ervaringen. Combineer je spreuken om nieuwe te krijgen: meng een vuurbal en een telekinetische duw om zowel een explosieve vuurbal als een vuurpush te krijgen. Vorm je personage en arsenaal tussen de runs om verschillende builds te bouwen voor elke speelstijl.

Tussen de interessante wapens, spreuken en solide visuals is er al veel om geïntrigeerd te zijn, hoewel de snelle, op stick gebaseerde voortbeweging (met veel beschieten en achteruit trappen) me niet bijzonder aantrekkelijk lijkt voor zowel comfort als onderdompeling . Toegegeven, Joy Way heeft een groot vermogen getoond om prototypen te maken en te vinden wat werkt, dus er is een kans dat de game tussen nu en de lancering flink zal veranderen, en zelfs verder door de vroege toegangsperiode, die naar verwachting eind 2021 zal worden gelanceerd.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart