‘Rec Room’ krijgt op 29 september een racer in Mario Kart-stijl, Trailer Here – Road to VR

REC Kamer, misschien wel het meest succesvolle sociale VR-platform, vandaag aangekondigd tijdens zijn jaarlijkse Rec Con-conferentie dat het een nieuwe kart-race-minigame krijgt waarmee je het kunt opnemen tegen je vrienden en vreemden in online wedstrijden voor zes spelers.

De nieuwe minigame, genaamd ‘Rec Rally’, wordt op 29 september gelanceerd en komt gratis aan op alle ondersteunde platforms.

Net als veel van zijn op maat gemaakte minigames en door gebruikers gemaakte creaties, zal Rec Rally beschikbaar zijn met ondersteuning voor cross-play, zodat je op elk platform tegen je vrienden kunt racen.

We gaan hands-on voordat het wordt gelanceerd, dus kom snel terug voor onze indrukken.

Rec Room’s externe financiering, waarvan het nu een totaalbedrag van $ 149 miljoen heeft, heeft het team de afgelopen jaren in staat gesteld ondersteuning te bieden aan een breed scala aan apparaten, nu met versies op Android, iOS, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, pc via Steam, Oculus Quest en alle SteamVR-compatibele headsets.

REC Kamer is gratis om te spelen, maar het is versterkt door de ontluikende digitale economie waar gebruikers items kunnen kopen met in-game tokens. Een van de grootste toevoegingen van de laatste tijd is de mogelijkheid voor de premium (betaalde) gebruikers van het platform om niet alleen door gebruikers gegenereerde items voor tokens te maken en te verkopen, maar deze tokens ook om te zetten in echt geld.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart