Mediteer op je eigen virtuele eiland in ‘Maloka’ On Quest

Oefen je meditatievaardigheden naastdie van jezelfSpirituele gids in Tamagotchi-stijl in deze geleide meditatie-app.

Er zijn een aantal onderzoeken die de positieve impact benadrukken die meditatie kan hebben op zowel het menselijk lichaam als de geest. Het kan niet alleen je algehele stress verminderen, maar het kan je ook meer cognitieve flexibiliteit geven, je werkgeheugen verbeteren, helpen bij angst en zelfs je bloeddruk verlagen.

Maloka van Galaxy Labs is een VR-ervaring die de meditatieve kunsten gamificeert en je helpt een gepersonaliseerde routine te ontwikkelen, die je op weg zet naar mindfulness en innerlijke rust. Spelers worden vervoerd naar een klein privé-eiland waar ze kunnen ontsnappen aan de stress van de realiteit en zich kunnen concentreren op het verkennen van hun gevoelens en gedachten in een verscheidenheid aan kalmerende en serene omgevingen.

Je wordt vergezeld door een spirituele gids in Tamagotchi-stijl die je tijdens je meditatieve avonturen zal bijstaan. Hoe meer tijd je doorbrengt met mediteren naast je schattige sidekick, hoe meer het eiland zal beginnen te veranderen. Levendige planten zullen beginnen te bloeien als de betoverende landschappen van je buitenaardse eiland zich uitbreiden en veranderen. Terwijl je je eiland verkent, zul je verschillende standbeelden en geluiden ontdekken die overal verborgen zijn.

Elk eiland heeft ook speciale portalen die je naar verschillende eilandwerelden en kosmische vergezichten kunnen brengen die eeuwig lijken door te gaan. Maloka belooft een kalmerende, speelse ervaring met echte meditatieve praktijken ondersteund door de wetenschap.

Afbeelding tegoed: Galaxy Labs

Ontwikkeld door beroemde wellnessauteurs Sukey en Elizabeth Novogratz (het team van schoonzus achter het boek Zit gewoon) in samenwerking met gerenommeerde ontwikkelaars koffiekopje en HOO KOO E KOO, Maloka is ontworpen om je eigen meditatiebeoefening op te bouwen en te onderhouden door je te richten op je Bèta- en Theta-hersengolven om je in een zen-achtige staat te brengen. VR-technologie dompelt je onder in een kleurrijke, levendige wereld vol met kalmerende geluiden van wind en klokkengelui, ervaringsleren en begeleide ervaringen die zijn ontworpen om je te bevrijden van de echte wereld en je meditatieve sappen te laten stromen.

In het boek van Sukey en Elizabeth Novogratz, Zit gewoon, legt het paar uit hoeveel mensen zich overweldigd voelen door hectisch werk en sociale schema’s en als gevolg daarvan niet de tijd nemen om zich op zichzelf te concentreren. Zit gewoon geeft een overzicht van de vele verschillende manieren waarop mensen met veeleisende schema’s tijd kunnen vinden om meditatie in hun dagelijks leven op te nemen. Volgens de ontwikkelaars diende het boek als een belangrijke inspiratiebron voor Maloka.

In de toekomst gaat Galaxy Lab samenwerken met wellness-experts en VR-therapieorganisaties van over de hele wereld om verder uit te breiden Maloka’s catalogus van VR meditatieve ervaringen., inclusief 360-graden geluidsbaden, bewegingsmeditatie en nog veel meer. Naast de VR-app, Maloka zal ook een mobiele begeleidende app bevatten die je kunt gebruiken om je virtuele eiland in de gaten te houden en je meditatieve proces te volgen.

Maloka zal later dit jaar aankomen voor de Oculus Quest- en Oculus Quest 2-headsets. De bijbehorende app zal bij de lancering beschikbaar zijn op iOS- en Android-apparaten.

Als je meer wilt weten over Maloka, inclusief hun gesloten bètaprogramma, bezoek hier.

Feature Image Credit: Galaxy Labs

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart