Nieuwe Resident Evil 4 VR-trailer, verschijnt 21 oktober voor Quest 2

Facebook debuteerde met een nieuwe gameplay-trailer voor Resident Evil 4 VR en kondigde aan dat de game op 21 oktober exclusief voor Oculus Quest 2 zal verschijnen.

De nieuwe gameplay-trailer boordevol actie hierboven is de beste blik die we tot nu toe in de game hebben, in navolging van de beelden van april.

Resident Evil 4 VR werd eerder dit jaar aangekondigd tijdens de Resident Evil-showcase van Capcom, ontwikkeld door Armature als exclusief voor Quest 2. Dit betekent dat alleen Quest 2-bezitters (en vermoedelijk alle aankomende stand-alone Oculus-headsets die nog moeten worden aangekondigd) deze VR-poort van het baanbrekende survival-horrorspel in handen kunnen krijgen. De originele Quest-headset wordt niet ondersteund, en de titelrelease ook niet op pc VR- of PSVR-platforms.

resident evil 4 vr oculus quest

Zoals eerder aangekondigd, zegt Facebook dat je staand of zittend kunt spelen met ondersteuning voor verschillende bewegingsmodi, waaronder zowel teleportatie als roomscale. We hebben ook wat meer details gekregen over enkele van de wijzigingen die in het spel worden aangebracht om het aan te passen aan VR, volgens de Oculus-blog:

Je beweegt nog steeds door de analoge stick te gebruiken, maar Armature heeft een volledige bovenlichaam-rig toegevoegd bovenop Leon’s personage om zijn bewegingen te combineren met de tweehandige interactiviteit die wordt bereikt met Touch-controllers. Wapens en items zijn opnieuw ontworpen als fysieke objecten, zodat je ze kunt oppakken en ermee kunt communiceren. Ten slotte, in plaats van door een menu te navigeren om wapens uit te wisselen, kun je ze van je lichaam pakken.

resident evil 4 vr oculus quest

De aangekondigde releasedatum betekent dat de game beschikbaar zal zijn vóór de jaarlijkse Connect AR- en VR-ontwikkelaarsconferentie van Facebook, die dit jaar op 28 oktober later dan normaal begint. We dachten eerder dat we daar een releasedatum voor RE4 zouden horen, maar het het lijkt erop dat de titel in plaats daarvan een week eerder zal verschijnen, net op tijd voor Halloween aan het einde van de maand.

Resident Evil 4 VR is exclusief beschikbaar op Oculus Quest 2 op 21 oktober.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Vrl-Simracing
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart